Τα TOP COAT της UNIQUE NAILS
είναι προϊόντα άριστης ποιότητας που παράγονται σε προσεκτικά επιλεγμένο εργοστάσιο παραγωγής στην Γερμανία.

Παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών της Γερμανίας και της ΕΕ.
Πλήρης φάκελος με τα συστατικά και τα Marerial Safety Data Sheet είναι κατατεθειμένος στον ΕΟΦ προκειμένου να εγκριθεί η εισαγωγή τους.

Είναι υλικά 21-FREE, CRUELTY FREE και VEGAN και υπάρχει πρωτόκολλο παρακολούθησης και των πρώτων υλών προς το εργοστάσιο παραγωγής.

Υπεύθυνος για τον έλεγχο της παραγωγής και των συστατικών τους είναι ο
Ανδρέας Χαϊκάλης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Τεχνολόγος Καλλυντικών

Υλικά σχεδιασμένα αποκλειστικά από την Αγγελίνα Ιωσηφίδου ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τεχνιτριών, αλλά και να δίνουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για υπέροχες δημιουργίες για τις πελάτισσές σας.

Έχουν μεστή, βελούδινη υφή, με πολύ ήπια μυρωδιά και είναι τόσο πυκνόρρευστα όσο χρειάζεται ώστε να μην “τρέχουν”. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόζετε υλικό και στα πέντε νύχια με άνεση πριν τοποθετηθεί το χέρι στην συσκευή πολυμερισμού.

Η άριστη ποιότητά τους σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα που δεν αλλοιώνει το χρώμα του GEL POLISH, δεν κιτρινίζει, δεν σπάει, δεν κάνει ρωγμές, δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Οι πελάτισσές σας απολαμβάνουν το ίδιο άψογο αποτέλεσμα μέχρι το επόμενο ραντεβού, είτε πρόκειται για το ΑΠΟΛΥΤΟ VELVET ΜΑΤΤΕ EFFECT, είτε για το ΑΠΟΛΥΤΟ GLOSSY αποτέλεσμα.

Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας TOP COAT, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα υλικά του συστήματος GEL POLISH της UNIQUE NAILS, εφαρμόζονται πολύ εύκολα ακόμη και από αρχάριες τεχνίτριες.

×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ενα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.

×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των υλικών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.

Η εφαρμογή των TOP COAT της UNIQUE NAILS πρέπει να συνδυάζεται με τα υλικά προετοιμασίας, τα BASE COAT και τα GEL POLISH της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτα ορθή εφαρμογή τους και να απολαμβάνουν οι πελάτισσές σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απόλυτο αποτέλεσμα τόσο σε πρόσφυση και αντοχή όσο και σε εμφάνιση.
Όποια εφαρμογή τους έχει γίνει σε συνδυασμό με υλικά άλλων εταιρειών δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μη συμβατότητας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η εταιρεία από συναδέλφους τεχνίτριες.
Παρ’ όλα αυτά, αν η εφαρμογή τους γίνεται με υλικά άλλων εταιρειών, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο από την UNIQUE NAILS και γίνεται με ατομική σας ευθύνη.

Τα TOP COAT της UNIQUE NAILS πολυμερίζονται σε επαγγελματικές συσκευές πολυμερισμού με LED σε 60’’ και με UV σε 120’’.

×× Για την καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των υλικών μας έχουμε επιλέξει την άριστη ποιότητα πινέλου από τον διεθνή οίκο εξειδικευμένων εφαρμογών της DUPONT.
Έχει επιλεγεί πινέλο με υψηλής ποιότητας nylon τρίχα σε οβάλ σχήμα που εξυπηρετεί στο να γίνεται η εφαρμογή του υλικού με ελάχιστες κινήσεις και κυρίως κοντά στα επωνύχια.

Διατίθενται μόνο για επαγγελματική χρήση

Made in GERMANY

Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.

Αγγελίνα Ιωσηφίδου