ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η UNIQUE NAILS είναι η υλοποίηση του οράματος της Αγγελίνας Ιωσηφίδου. Η ολοκλήρωση ενός πλάνου πολλών ετών που ξεκίνησε από την ίδια την Αγγελίνα την πρώτη κιόλας φορά που έπιασε στα χέρια της μία λίμα. Η εταιρεία κατάφερε μέσα από οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις και εν μέσω της καταστροφικής για τις επιχειρήσεις πανδημίας του Covid-19 να εδραιωθεί στην αγορά και να διατηρήσει στο ακέραιο τον χαρακτήρα της, όντας ίσως η μόνη αμιγώς αυτοχρηματοδοτούμενη εταιρεία του κλάδου. Η εταιρεία είναι και θα παραμείνει οικογενειακή επιχείρηση και ως τέτοια θα περάσει και στα παιδιά μας., Και η οικογένεια αποτελείται από όλα τα αγαπητά στελέχη που την απαρτίζουν. Η Αγγελίνα και ο σύζυγός της επιμένουν στον οικογενειακό χαρακτήρα ώστε να μην χαθεί ποτέ και ο αξιακός χαρακτήρας της εταιρείας. Οι αξίες και τα ιδανικά της οικογένειας Χαϊκάλη, διέπουν και την λειτουργία της επιχείρησης. Η οικονομική ανάπτυξη και η διαρκής ανάγκη για νέες επενδύσεις δεν θα μπορούσαν ουδέποτε να αποτελέσουν τροχοπέδη στο κοινωνικό έργο της οικογένειας. Τουναντίον, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι αυτή που ορίζει τον άξονα επί του οποίου χαράσσεται η όποια στρατηγική.

Ανώνυμες φιλανθρωπίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, βοήθεια στις τοπικές ενορίες με ρουχισμό και τρόφιμα, συνεχείς εθελοντικές πράξεις σε φυσικές καταστροφές, προσφορά πρόσκαιρης στέγης σε αναξιοπαθούσες οικογένειες, «υιοθέτηση» μικρών φίλων μονογονεϊκών οικογενειών (διατροφή και ιματισμός), προσφορά εκπαιδεύσεων και προϊόντων του εμπορικού τμήματος σε άνεργες μητέρες συναδέλφους και γενικότερη προσφορά όπου θεωρούμε πως η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο θα πιάσει τόπο είναι μερικές από τις πράξεις μας που μας γεμίζουν ως ανθρώπους και δίνουν το κάτι παραπάνω στην ύπαρξη και ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Οι αξίες αυτές δεν γίνονται επ’ ουδενί προκείμενου να επικοινωνηθούν για προωθητικούς λόγους, αλλά, όπως οριζόταν και στην αρχαία Ελλάδα, θεωρούμε πρέπον να δημοσιοποιηθούν, έστω στον ελάχιστο βαθμό, ούτως ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα ή έμπνευση σε συναδέλφους και συναδελφικές επιχειρήσεις.

Αγάπη είναι να μοιράζεσαι, αγάπη είναι ένα χαμόγελο, αγάπη είναι η ικανοποίηση για την χαρά του συνανθρώπου.

Στο ως άνω πλαίσιο επί του εμπορικού έχουμε πρωτοπορήσει ως εταιρεία εισάγοντας και εφαρμόζοντας τον θεσμό της «Λευκής Δευτέρας» σε πείσμα των καιρών που θέλουν τις επιχειρήσεις να ξεπουλούν το στοκ τους εφαρμόζοντας το ξενόφερτο «έθιμο» του Black Friday.

Όσον αφορά στην κοινωνική μας προσφορά παρέχουμε εθελοντικά υπηρεσίες ποδολογίας σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων και σε καθημερινή βάση συμβουλευτικές υπηρεσίες σε συναδέλφους που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να εδραιώσουν την καριέρα τους, να αδειοδοτηθούν ή να επενδύσουν στην λειτουργία ενός καταστήματος.

Στο πλαίσιο των δωρεών και των φιλανθρωπικών κινήσεων έχουμε μόνιμη μηνιαία προσφορά στην Κιβωτό του Κόσμου, έχοντας αναλάβει τα έξοδα φιλοξενίας για συγκεκριμένα παιδιά, όπως επίσης και παροχή υπηρεσιών.
ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αντιμετωπίζοντας πάντοτε με επαγγελματική προσέγγιση τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, των συναδέλφων αλλά και των εσωτερικών αναγκών της επιχείρησής μας, έχουμε υιοθετήσει έναν κώδικα δεοντολογίας ο οποίος αντικατοπτρίζει τον τρόπο εσωτερικής λειτουργίας εντός της εταιρείας αλλά και μεταξύ ημών και των συνεργατών μας.

Όλοι όσοι απαρτίζουν την Ομάδα της UNIQUE NAILS αλλά και όσοι συνεργάτες εντάσσονται στην ευρύτερη επαγγελματική μας υπόσταση εμφορούνται από τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά που έχουμε ορίσει ως ηθική και ευγνώμονες άνθρωποι.

Η ηθική και οι τιμιότητα στις επιλογές και σε όλες τις συναλλαγές μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη υπόσταση και στην όποια επαγγελματική ιδιότητα των συναδέλφων και συνεργαζομένων μας είναι δεδομένος.

Η καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για την εκτενέστερη δυνατή εξυπηρέτηση των συναδέλφων, ακόμα και με όποιο κόστος οικονομικό ή χρονικό είναι αυτοσκοπός μας.

Η επιλογή και δημιουργία της καλύτερης ποιότητας υλικών, εξοπλισμού και εργαλείων με οποιοδήποτε κόστος είναι το ευαγγέλιό μας. Άλλωστε αυτές οι επιλογές μας είναι που μας εδραίωσαν στην αγορά και για τις οποίες όλοι εσείς μας εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ο κλάδος μας, ως ένα αντικείμενο αμιγώς υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι δεδομένο πως διέπεται από συγκεκριμένη νομοθεσία όσον αφορά κανόνες και προϋποθέσεις λειτουργίας. Όλοι οι επιστημονικοί κανόνες λειτουργίας τηρούνται στο ακέραιο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας του εμπορικού και του εκπαιδευτικού μας τμήματος.

Το προσωπικό μας εξειδικεύεται στις πρακτικές απολύμανσης και αποστείρωσης εργαλείων και επιφανειών και υπάρχει συνεχής έλεγχος των τηρούμενων πρωτοκόλλων από τον υπεύθυνο ασφαλείας που είναι χημικός μηχανικός.

Όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας τηρούνται στο ακέραιο και από τις συναδέλφους που μας εμπιστεύονται για την εκπαίδευσή τους και τις αγορές τους.

Σκοπός μας, εκτός των οριζόμενων από το Υπουργείο πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας, είναι να διατηρούμε ένα ασφαλές, άνετο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον το οποίο συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Η παγκόσμιες κοινωνικές και περιβαλλοντολογικές εξελίξεις αποτελούν μια πρόκληση για όλους μας. Η προσεκτική επιλογή του κτηρίου που στεγάζεται η επιχείρηση δεν ήταν καθόλου τυχαία. Επελέγη ένα υπέροχο νεοκλασικό αρχοντικό του 1896 που είναι διατηρητέο και έχουμε ανακαινίσει πλήρως. Τα τεράστια παράθυρα που περιβάλλουν όλους τους χώρους του κτηρίου επιτρέπουν στο φως της ημέρας να δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα εντός του κτηρίου και ο φυσικός φωτισμός είναι υπέρ αρκετός ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για φωτισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και για θέρμανση το χειμώνα. Το ύψος της οροφής που ξεπερνά τα 5 μέτρα εξυπηρετεί στο να παραμένει το κτήριο δροσερό με την ελάχιστη χρήση κλιματισμού.
Τα προσεκτικά επιλεγμένα φώτα εσωτερικού χώρου που κοσμούν τις αίθουσές μας φέρνουν έναν αέρα ευφορίας και ηρεμίας κάνοντας τις συνθήκες εργασίας πιο ανθρώπινες. Το ενεργειακό μας αποτύπωμα είναι το ελάχιστο δυνατό.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Αξίες, ιδανικά και επαγγελματισμός είναι το τρίπτυχο που ορίζει τις εταιρικές μας επιλογές. Η αυστηρή αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή απόκλιση από τα ως άνω είναι η διασφάλιση προς όλους εσάς πως η UNIQUE NAILS είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος και αρωγός στην καριέρα σας. Σεβόμενοι της όποιες ανάγκες σας και με γνώμονα την αξιοπρέπεια κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να σας εξυπηρετήσουμε και να προλάβουμε τυχόν λάθη.

Το μεγάλο κεφάλαιο της εταιρείας μας ακούει στο όνομα Εκπαίδευση. Διαρκής, επίμονη, επίπονη. Η Αγγελίνα Ιωσηφίδου, πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, με το πάθος της και την λατρεία της για το επάγγελμα, έχει θέσει ακλόνητες βάσεις και υψηλότατα πρότυπα για το εκπαιδευτικό τμήμα της UNIQUE.

Η υψηλού επιπέδου εξειδίκευσή της στους πιο πολλούς και σημαντικούς τομείς του επαγγέλματος στους μεγαλύτερους οίκους της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αλλά και η εμμονή της για το τέλειο, αποτελούν τη δική σας διασφάλιση αξιοπιστίας.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Οι ως άνω αρχές διέπουν και κάθε μας επιλογή σε εξοπλισμό, εργαλεία και προϊόντα. Η εξειδίκευση και η εμπειρία της Αγγελίνας σε συνδυασμό με την τελειομανία, την σχολαστικότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του Ανδρέα Χαϊκάλη, ο οποίος όντας Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., με σπουδές στην παρασκευή καλλυντικών που έχει δώσει την τεχνογνωσία του και το κύρος στο να κάνει πράξη τις σκέψεις και εξειδικευμένες απαιτήσεις της Αγγελίνας, έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία των πιο εξειδικευμένων υλικών ικανών να πληρούν όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνίτριας.

UNIQUE NAIL COSMETICS (Light Base, Top, Premium Resin Base, Repair, Gel Polish, Gel, Hybrid Polymer)

Το σύμβολο του χεριού στο βιβλίο αναφέρεται στα κάτωθι τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα στο site 

UNIQUE NAIL COSMETICS-PREMIUM GEL POLISH-COLOR For Professional Use Only / Μόνο Για Επαγγελματική Χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Ύποπτο για βλάβη στην γονιμότητα. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Χρήση εξωτερική. Μακριά από τα παιδιά. Αποφύγετε την απευθείας έκθεση με ήλιο ή ακραία υπερβολική έκθεση σε φως UV/LED. Τ.Κ.Δ.:+302107793777 ΣΥΜΒΟΛΟ PAO: 12M ΣΥΜΒΟΛΟ :GHS07: Harmful ΣΥΜΒΟΛΟ: GHS08: Health hazard Αγγελίνα Ιωσηφίδου, Αγαθουπόλεως 15, 11252, Αθήνα, Τηλ.: +30 210 8656070, www.unique-cosmetics.com 10mL/0.34fl.oz MADE IN GERMANY Συστατικά/Ingredients: POLYESTER ACRYLATE, ALIPHATIC URETHANE ACRYLATE, DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, POLY(ETHYLENE GLYCOL) PHENYL ETHER ACRYLATE), ACRYLATE RESIN, TRIETHYLENE GLYCOL DIMETHACRYLATE, HEMA, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE , CI 77891, SILICA CAPRYLYL SILYLATE, CI 77491, CI 15850, CI 77266, CI 77742, P-HYDROXYANISOLE.

   Aποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/συγκεντρώσεις σταγονιδίων/ατμούς/ εκνεφώματα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ:

Απλώστε την απαιτούμενη ποσότητα του υλικού σε προετοιμασμένο νύχι και πολυμερίστε σε UV/LED ακτινοβολία.

Το σύμβολο του χεριού στο βιβλίο αναφέρεται στα κάτωθι τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα στο site 

UNIQUE NAIL COSMETICS-PREMIUM LINE-PREMIUM RESIN BASE “COVER” FOR PROFESSIONAL USE ONLY ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στη γονιμότητα.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Χρήση εξωτερική. Μακριά από παιδιάm.Αποφύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο ή ακραία υπερβολική έκθεση σε φως UV/LED. Τ.Κ.Δ.:+302107793777 MADE IN GERMANY ΣΥΜΒΟΛΟ: PAO : 12M ΣΥΜΒΟΛΟ: GHS07: Harmful 15mL-0.51fl.oz.e ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΙΩΣΙΦΙΔΟΥ-UNIQUE NAILS ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 15, 11252, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 2108656070 www.unique-cosmetics.com Συστατικά/Ingredients: Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamate,HEMA,Isobornyl methacrylate,Cellulose,Acetate Butyrate,Hydroxycyclohexyl phenyl ketone,Trimethylbenzoyl diphenylphosphine oxide,Glycol HEMA Methacrylate,Silica,PEG-9 dimethacrylate,Bis(methacryloyloxyethyl) phosphate,p-hydroxyanisole,Hydroquinone,CI 77891,CI 77492,CI 42090,CI 77510,CI 77742,CI 15850.

 

 Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης Αποθηκεύεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση του δέρματος Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεβγάλετε αμέσως με νερό και ζητήστε ιατρική βοήθεια Σε περίπτωση κατάποσης μη προκαλέσετε εμετό αλλά ζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια και δείξτε τη συσκευασία του προϊόντος. 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ:

Απλώστε την απαιτούμενη ποσότητα του υλικού σε προετοιμασμένο νύχι και πολυμερίστε σε UV/LED ακτινοβολία.

Πάντοτε με αγάπη, σεβασμό και επαγγελματική συνείδηση ΔΙΠΛΑ στον συνάνθρωπο, στον συνάδελφο, στον συνεργάτη.

Η ομάδα της UNIQUE NAILS