τροποι πληρωμησ

Η πληρωμή γίνεται:

1. Με αντικαταβολή στον ταχυμεταφορέα.

 

2.  Με τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό.

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω SMS/email για να προχωρήσετε στην κατάθεση και να  αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβασμάτων από άλλες τράπεζες όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη (επιλογή OUR).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν έχετε λογαριασμό τράπεζες που διαθέτουμε εμείς εταιρικό λογαριασμό και θέλετε να κάνετε μεταφορά, παρακαλείσθε να επιλέξετε κατά την μεταφορά “Υψηλή προτεραιότητα (IRIS)” με δικαιούχο λογαριασμου “ANGELINA IOSIFIDOU”. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση 4ευρώ χρέωση εμβάσματος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στην τράπεζα Πειραιώς 2103288000.
Σημειώνετε ότι σε περίπτωση μη καταβολής της διατραπεζικής χρέωσης εμβάσματος, θα χρειαστεί να κάνετε εκ νέου την κατάθεση των 4 ευρώ αλλιώς η παραγγελία σας δεν θα ολοκληρωθεί.

IBAN για ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων: 
 
Eurobank 
IBAN: GR5202600950000550201048574
 
Τράπεζα Πειραιώς 
IBAN: GR4001720960005096103336843
 • Συνδεθείτε στο Web Banking της Τράπεζας σας και επιλέξτε μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου.
 • Καταχωρήστε τον ΙΒΑΝ που αντιστοιχεί στην Τράπεζα σας.
 • Στο πεδίο “Ποσό” καταχωρήστε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας μαζί με όποια έξοδα.
 • Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας. 
 • Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, βεβαιωθείτε πως τα στοιχεία του δικαιούχου λογαριασμού είναι
    ” Ιωσηφίδου Αγγελίνα “.

 Δέσμευση προϊόντων:

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες.
Αν δεν γίνει η κατάθεση εντός  αυτής της προθεσμίας τα προϊόντα αποδεσμεύονται.
 

Πολιτική προκαταβολών:

Οι αγορές συσκευών και μηχανημάτων, αλλά και οι παραγγελίες σας μεγάλου όγκου ή μεγάλου κόστους, γίνονται με προπληρωμή ώστε να αποφευχθούν κακόβουλες πρακτικές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2108656070. 
 
 

3. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε “Πληρωμή & Παραλαβή από κατάστημα”. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ενημερώνεστε ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή.

 

4. Πληρωμή με κάρτα.

 

5. Άτοκες δόσεις με finloup

Για να πληρώσετε με 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική ή δάνειο, επιλέξτε finloup στο checkout. Έτσι, μπορείτε να σπάσετε το ποσό της αγοράς στα 4, πληρώνοντας την 1η δόση στο checkout και τις υπόλοιπες 3 δόσεις τους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα).

Πώς να πληρώσετε με finloup:

 1. Επιλέξτε πληρωμή με finloup στο checkout.
 2. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείτε στην τράπεζά σας με τους κωδικούς του e-banking σας.
 3. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα εγκριθεί το αίτημά σας και θα δειτε αναλυτικά το πλάνο δόσεών σας.
 4. Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
 5. Πληρώνετε την 1η δόση επί τόπου και τις υπόλοιπες 3 άτοκες δόσεις τους επόμενους 3 μήνες. Η χρεωστική σας κάρτα θα χρεωθεί αυτόματα για τις επόμενες δόσεις, τις ημερομηνίες που βλέπετε στο πλάνο σας. Δεν χρειάζεται να θυμηθείτε να κάνετε εσείς κάποια πληρωμή.

Εάν έχετε περισσότερες απορίες ή χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, επικοινωνήστε με το team@finloup.com.

 

* Σε περίπτωση που η παραγγελία σας επιστρέψει στην εταιρεία ή για οποιονδήποτε λόγο καθυστέρησης, από δική σας υπαιτιότητα, έχει επιπλέον χρεώσεις, οι χρεώσεις αυτές καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη. Αυτά ισχύουν αν έχει γίνει αποστολή ενημερωτικού μηνύματος από οποιοδήποτε μέσω επικοινωνίας ή αν έχει υπάρξει προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας από πλευράς της εταιρείας ή της εταιρείας κούριερ. Ομοίως, θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις του παραλήπτη αν στην πορεία εκτέλεσης της αποστολής της παραγγελίας αλλάξει η τοποθεσία ή ο τρόπος παράδοσης επιφέροντας έτσι επιπλέον χρέωση από την εταιρεία κούριερ.