τροποι πληρωμησ

Η πληρωμή γίνεται:

 

1. Με αντικαταβολή στον ταχυμεταφορέα.

 

2.  Με τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό.

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω SMS/email για να προχωρήσετε στην κατάθεση και να  αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβασμάτων από άλλες τράπεζες όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη (επιλογή OUR).

IBAN για ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων: 

 

Τράπεζα Πειραιώς 

IBAN: GR2701717300006730165691121

 

Eurobank

IBAN: GR5202600950000550201048574

 

  • Συνδεθείτε στο Web Banking της Τράπεζας σας και επιλέξτε μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου.
  • Καταχωρήστε τον ΙΒΑΝ που αντιστοιχεί στην Τράπεζα σας.
  • Στο πεδίο “Ποσό” καταχωρήστε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας μαζί με όποια έξοδα.
  • Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας. 
  • Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, βεβαιωθείτε πως τα στοιχεία του δικαιούχου λογαριασμού είναι
    ” IOSIFIDOU ANGELINA “.

 Δέσμευση προϊόντων:

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες.

Αν δεν γίνει η κατάθεση εντός  αυτής της προθεσμίας τα προϊόντα αποδεσμεύονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν έχετε λογαριασμό στην τράπεζα που διαθέτουμε εμείς εταιρικό λογαριασμό και θέλετε να κάνετε μεταφορά, παρακαλείσθε να επιλέξετε κατά την μεταφορά “INSTANT PAYMENT” με δικαιούχο λογαριασμού “ANGELINA IOSIFIDOU”. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση 4ευρώ χρέωση εμβάσματος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στην τράπεζα Πειραιώς 2103288000.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη καταβολής της διατραπεζικής χρέωσης εμβάσματος, θα χρειαστεί να κάνετε εκ νέου την κατάθεση των 4 ευρώ αλλιώς η παραγγελία σας δεν θα ολοκληρωθεί.

 

Πολιτική προκαταβολών:

Οι αγορές συσκευών και μηχανημάτων, αλλά και οι παραγγελίες σας μεγάλου όγκου ή μεγάλου κόστους, γίνονται με προπληρωμή ώστε να αποφευχθούν κακόβουλες πρακτικές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2108656070. 
 
 

3. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε “Πληρωμή & Παραλαβή από κατάστημα”. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ενημερώνεστε ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή.

 

4. Πληρωμή με κάρτα.

 

 

* Σε περίπτωση που η παραγγελία σας επιστρέψει στην εταιρεία ή για οποιονδήποτε λόγο καθυστέρησης, από δική σας υπαιτιότητα, έχει επιπλέον χρεώσεις, οι χρεώσεις αυτές καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη. Αυτά ισχύουν αν έχει γίνει αποστολή ενημερωτικού μηνύματος από οποιοδήποτε μέσω επικοινωνίας ή αν έχει υπάρξει προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας από πλευράς της εταιρείας ή της εταιρείας κούριερ. Ομοίως, θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις του παραλήπτη αν στην πορεία εκτέλεσης της αποστολής της παραγγελίας αλλάξει η τοποθεσία ή ο τρόπος παράδοσης επιφέροντας έτσι επιπλέον χρέωση από την εταιρεία κούριερ.