ANGELINA IOSIFIDOU

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Η Αγγελίνα Ιωσηφίδου είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον Αχιλλέα και την Φαιναρέτη. Γεννήθηκε το 1990 στην Σταυρούπολη της Ρωσίας από Έλληνες γονείς και ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα σε ηλικία 9 ετών. Από την εφηβεία δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την ονυχοπλαστική και την ζωγραφική, αλλά οι συνθήκες (σχολείο και απογευματινή εργασία) δεν της αφήνουν περιθώριο να ασχοληθεί με αυτά ούτε σαν χόμπυ.

Η Αγγελίνα αποδεικνύει με την πορεία της πως ένα δυνατό όραμα και η επιμονή σου να το πετύχεις, υπερνικούν το όποιο ταλέντο σου! 

Με το πέρας του Λυκείου αρχίζει να εργάζεται με πλήρη απασχόληση και παράλληλα σπουδάζει Νοσηλευτική σε Δημόσιο ΙΕΚ. Όμως, το πτυχίο της Νοσηλευτικής και η προοπτική μίας «σίγουρης και σταθερής» εργασίας στον χώρο της Υγείας, δεν είναι αρκετά για να την απομακρύνουν από το όνειρό της.
 
Τον Σεπτέμβριο του 2011, σε ηλικία 21 ετών και όντας πλέον οικονομικά ανεξάρτητη, αποφασίζει να κάνει αυτό που πάντοτε ήθελε. Αποφασίζει, κρυφά από συγγενείς και φίλους υπό τον φόβο να μην κακοχαρακτηριστεί ως «αυτή που παράτησε την νοσηλευτική προκειμένου να γίνει μία “νυχού”», να γραφτεί σε μία σχολή Ονυχοπλαστικής.
 
Τον Μάρτιο του 2011 αποφοιτά με Άριστα και ξεκινά, πλέον, την επαγγελματική της πορεία κάνοντας βήματα συγκροτημένα και σταθερά. Από την αρχή ρίχνει όλο της το βάρος, επενδύοντας σε χρήμα και σε χρόνο, στην εκπαίδευσή της. Όλες της οι αποδοχές από την παροχή υπηρεσιών επενδύονται, με θυσίες και στερήσεις, σε σεμινάρια. Το όραμά της αρχίζει να διαφαίνεται. Οι δουλειές της αρχίζουν να ξεχωρίζουν καθώς οι εκπαιδεύσεις της, σε συνδυασμό με την πολύωρη καθημερινή πρακτική, αποδίδουν τα μέγιστα.
 
Επικεντρώνεται σε εκπαιδεύσεις Nail Art και Nail Design. Δίνει από την αρχή πολύ βάρος σε τεχνικές Manicure. Εξειδικεύεται σε τεχνικές εφαρμογής Gel και Ακρυλικού. Ταξιδεύει στο εξωτερικό και δεν χάνει ούτε μία ευκαιρία να εκπαιδευτεί από διεθνούς κύρους εκπαιδεύτριες από Ρωσία και Ουκρανία. Ένα ατέρμονο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της Εκπαίδευσης έχει ξεκινήσει και η πορεία που ακολουθεί προμηνύεται πολύ δύσκολη! Η επιμονή της και το πάθος της να κάνει κτήμα της οτιδήποτε έχει σχέση με το αντικείμενο υπερκαλύπτουν το όποιο ταλέντο.
 
Τον Αύγουστο του 2016, παρά τις τόσες δυσκολίες λόγω βεβαρημένων οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω της γενικής οικονομικής κρίσης, καταφέρνει να συγκεντρώσει χρήματα από την εργασία της και να ανοίξει το δικό της Nail Salon στο κέντρο της Κηφισιάς ολοκληρώνοντας έτσι το πιο δύσκολο -και φαινομενικά ακατόρθωτο μέχρι τότε-βήμα για την εξέλιξή της. Ένας υπέροχος, ζεστός και με την δική της πινελιά φιλόξενος χώρος, ο οποίος παράλληλα λειτουργεί και ως Εκπαιδευτικό Κέντρο.
 
Από τον Οκτώβριο του 2016 διοργανώνει και παραδίδει σεμινάρια Nail Art & Desing και τεχνικές Manicure, Gel και Ακρυλικού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα του εξωτερικού και κυρίως με καταξιωμένες εκπαιδεύτριες από μεγάλες σχολές της Ρωσίας και Ουκρανίας, από τις οποίες εισάγει νέες τεχνικές στην Ελλάδα. Η προσωπική της εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ. Η αναζήτηση και εκμάθηση νέων τεχνικών έχει γίνει πλέον αυτοσκοπός της. Όπως παραδέχεται και η ίδια της έχει γίνει εμμονή η εκπαίδευση.
 
Τον Δεκέμβριο του 2016 συνειδητοποιεί πως η παροχή υπηρεσιών έχει μετατραπεί σε βαρίδι για την ολοκλήρωση του οράματός της, οπότε και κάνει παύση στην παροχή υπηρεσιών ώστε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην εκπαίδευση και εξέλιξή της. Η διακοπή της παροχής υπηρεσιών σήμανε και την μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της. Πλέον της έχει γίνει εμμονή η ανάπτυξη νέων τεχνικών και τεχνοτροπιών. Τεχνικές που αναπτύσσει η ίδια με πολύ κόπο και ατελείωτες θυσίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Το όραμά της αρχίζει να ολοκληρώνεται. Ξεκινά με εντατικούς ρυθμούς να παραδίδει σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε αρκετές πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος.
 
Τον Σεπτέμβριο του 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας τον νέο της σεμιναριακό χώρο στο κέντρο της πόλης.
 
Τον Νοέμβριο του 2017 διδάσκει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία πρωτοποριακή τεχνική εφαρμογής Gel χωρίς λιμάρισμα. Τεχνική που ανέπτυξε και εφήρμοσε μόνη της και κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την εποχή εκείνη.
 
Τον Ιανουάριο του 2018 η εταιρεία της “UNIQUE” συνάπτει συμφωνία ως εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της TRENDY NAILS COSMETICS™.
 
Τον Μάιο του 2018 άλλο ένα μεγάλο της όνειρο παίρνει σάρκα και οστά. Η νέα της Σχολή στο κέντρο της Αθήνας είναι γεγονός. Ένα υπέροχο και επιβλητικό Νεοκλασικό Και Διατηρητέο κτήριο 460 τ.μ. του 1890, πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο, στεγάζει το όραμά της. Πλέον ανοίγονται τεράστιοι ορίζοντες στην καριέρα της και η αναγνώριση έρχεται από όλες τις πλευρές.
 
Τον Δεκέμβριο του 2019 η εταιρεία της “UNIQUE” γίνεται αποκλειστική εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της TRENDY NAILS COSMETICS™σε Ευρώπη και Αμερική.
 
Τον Ιανουάριο του 2019 νέα προϊόντα δικής της παραγωγής από Αμερική και Γερμανία κυκλοφορούν στην αγορά με το Brand UNIQUE Cosmetics®.Τα υπόλοιπα προϊόντα που εισάγει η εταιρεία προέρχονται από Γερμανία και Ρωσία, ελεγμένα πάντοτε με αυστηρά κριτήρια και επιλεγμένα αποκλειστικά για την ποιότητά τους.