ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ακολουθούν πληροφορίες και όροι σχετικά με ηλεκτρονικό κατάστημα Unique Nail Cosmetics.

Ο παρών διαδικτυακός τόπος και το ηλεκτρονικό κατάστημα πωλήσεων μέσω διαδικτύου Unique Nail Cosmetics,στο εξής E-shop,
ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ και διακριτικό τίτλο Unique Nail Cosmetics, με έδρα την Ελλάδα, Νομός Αττικής, οδός Αγαθουπόλεως αριθμός 15, 11252, ΑΘΗΝΑ με Α.Φ.Μ: 147735883 Δ.Ο.Υ: ΙΓ’ ΑΘΗΝΩΝ.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η παρούσα ενημέρωση είναι σύμφωνη σχετικά με τα στοιχεία που απαιτούν οι σχετικοί Νόμοι, όπως αυτοί ισχύουν.

 

 1. Χαρακτηριστικά των υπό πώληση προϊόντων.

Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές των προϊόντων που διατίθενται από το E-shop προς πώληση αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας Unique Nail Cosmetics. Είναι ευθύνη του αγοραστή να βεβαιωθεί ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του. Ειδικά για τα προϊόντα ο πελάτης οφείλει να είναι βέβαιος για τα ακριβή χαρακτηριστικά που ζητάει.

Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι ή έχετε αμφιβολίες για τα είδη που ενδιαφέρεστε και που πρόκειται να αγοράσετε, συνιστούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναφέρονται στο Site, προκειμένου να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Η Unique Nail Cosmetics δεν ευθύνεται για τυχόν ανακριβή στοιχεία των προμηθευτών του.

 

 1. Σχετικά με τις τιμές των προϊόντων που αναγράφονται.

Όλες οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος (Site) πραγματοποιούνται σε νόμισμα € (Ευρώ) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στην σελίδα του προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για την χρονική περίοδο που εμφανίζονται στο Site. Σε περίπτωση που έχει δοθεί και εξοφληθεί η παραγγελία με διαφορετική τιμή, η σύμβαση εκτελείται με την τιμή αυτή.

Οι δαπάνες μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι τιμές διαφοροποιούνται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής – παραλαβής του προϊόντος που αγοράστηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

 

3. Τα βήματα εκτέλεσης της παραγγελίας.

Βήμα 1: Κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία.

Βήμα 2: Επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ελέγχοντας τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Βήμα 3: Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία στο καλάθι και στην καρτέλα πληρωμής και παράδοσης.

Βήμα 4: Επιβεβαιώστε πως αποδέχεστε τους όρους αγοράς αφού τους έχετε διαβάσει.

Βήμα 5: Καταβάλετε το αντίτιμο στο τραπεζικό μας λογαριασμό, εκτός και αν έχετε αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική ή όπου υπάρχει δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.

Βήμα 6: Σας στέλνουμε το προϊόν (προϊόντα) σύμφωνα με τους τρόπους που έχετε επιλέξει.

Βήμα 7: Σε περίπτωση ανάγκης για διευκρινίσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για τυχόν πληροφορίες και λεπτομέρειες.

 

 1. Χρεώσεις – Τρόποι πληρωμών και αποστολών.

Οι παραγγελίες λαμβάνονται είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε ειδικές περιπτώσεις ενημερώνεστε για την όποια καθυστέρηση μπορεί να προκύψει.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Το κόστος της αποστολής  είναι 5 ευρώ και ισχύει πανελλαδικά για αγορές έως 65 ευρώ. Με αγορές άνω των 65 ευρώ τα έξοδα αποστολής  είναι δωρεάν.

Σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν κάποια προσφορά τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στην προσφορά.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ.

Οι αποστολές προς Κύπρο και χώρες του εξωτερικού γίνονται πάντοτε σε συνεννόηση μαζί σας για τον τρόπο αποστολής και το κόστος των μεταφορικών.

Η πληρωμή γίνεται:

 1. Με αντικαταβολή στον ταχυμεταφορέα.
 2. Με τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω SMS/email για να προχωρήσετε στην κατάθεση και να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβασμάτων από άλλες τράπεζες όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη (επιλογή OUR).

  IBAN για ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων: 

  Τράπεζα Πειραιώς 

  IBAN: GR2701717300006730165691121

  Eurobank

  IBAN: GR5202600950000550201048574

   
  • Συνδεθείτε στο Web Banking της Τράπεζας σας και επιλέξτε μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου.
  • Καταχωρήστε τον ΙΒΑΝ που αντιστοιχεί στην Τράπεζα σας.
  • Στο πεδίο “Ποσό” καταχωρήστε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας μαζί με όποια έξοδα.
  • Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας. 
  • Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, βεβαιωθείτε πως τα στοιχεία του δικαιούχου λογαριασμού είναι
   ” Ιωσηφίδου Αγγελίνα “.

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν έχετε λογαριασμό τράπεζα που διαθέτουμε εμείς εταιρικό λογαριασμό και θέλετε να κάνετε μεταφορά, παρακαλείσθε να επιλέξετε κατά την μεταφορά “Υψηλή προτεραιότητα (IRIS)”. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση 4ευρώ χρέωση εμβάσματος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στην τράπεζα Πειραιώς 2103288000.
  Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη καταβολής της διατραπεζικής χρέωσης εμβάσματος, θα χρειαστεί να κάνετε εκ νέου την κατάθεση των 4 ευρώ αλλιώς η παραγγελία σας δεν θα ολοκληρωθεί. 

   

 3. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε “Πληρωμή & Παραλαβή από κατάστημα”. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ενημερώνεστε ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή.
 4. Πληρωμή με κάρτα.

 

Παραστατικά και τρόποι τιμολόγησης.

Παρέχεται η δυνατότητα για την έκδοση Τιμολογίου αλλά και λιανικών αποδείξεων αγοράς.

 

 1. Ασφάλεια των συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο Site διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Winbank της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Η κρυπτογράφηση είναι τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

 1. Ακύρωση της παραγγελίας.

   

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, εάν δεν έχει ήδη αποσταλεί και δεν βρίσκεται στη μεταφορική εταιρεία Courier, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

7.Πολιτική Επιστροφών και αποζημιώσεων.

Σε περίπτωση που παραγγείλατε από λάθος κάποιο προϊόν τότε αυτό επιστρέφεται εντός 14 ημερών και μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας. Ελέγχεται από εμάς και αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση εσωτερικά αλλά και στην συσκευασία του, τότε αντικαθίσταται με άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφονται τα χρήματά σας. Τα έξοδα της επιστροφής του και της αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα χημικά προϊόντα δεν επιστρέφονται!

Αν παραλάβετε ελαττωματικό ή με οποιονδήποτε τρόπο κατεστραμμένο ή μη λειτουργικό προϊόν μας ενημερώνετε άμεσα και μας αποστέλλετε φωτογραφίες και βίντεο από το κατεστραμμένο προϊόν καθώς και την συσκευασία της εταιρείας courier. Έπειτα, κατόπιν συνεννόησης, μας το στέλνετε εντός 14 ημερών με δικά σας έξοδα, το ελέγχουμε και, αν ισχύουν οι ισχυρισμοί σας,  το προϊόν επισκευάζεται ή αντικαθίσταται με δικά μας έξοδα και σας επιστρέφονται και τα έξοδα αποστολής του. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην απορρίπτετε το προϊόν αν δεν υπάρξει πρωτίστως συνεννόηση μαζί μας. Σε περίπτωση απόρριψης του προϊόντος καμία αλλαγή/αντικατάσταση δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν έχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα τότε σας επιστρέφεται και χρεώνεστε και τα έξοδα επαναποστολής του. Αν κάποια συσκευή σταματήσει να λειτουργεί ή λειτουργεί με μη ορθόδοξο τρόπο για τους λόγους που αναφέρονται στην εγγύησή του και προ της λήξης αυτής, τότε το προϊόν αποστέλλεται σε εμάς με δικά σας έξοδα. Θα ελεγχθεί από τους αρμόδιους τεχνικούς και αν ισχύουν οι όροι της εγγύησης τότε επισκευάζεται ή αντικαθίσταται και σας αποστέλλεται πίσω ατελώς. Σας αποστέλλονται επίσης τα έξοδα αποστολής του σε εμάς.

 

Αν η συσκευή έχει περιέλθει σε αυτήν την μη λειτουργική κατάσταση από δική σας υπαιτιότητα και δια λόγους οι οποίοι αναφέρονται στην εγγύηση περί μη ορθής χρήσης, τότε το προϊόν σάς επιστρέφεται εκτός και αν συμφωνηθεί να επισκευαστεί με δικά σας έξοδα. Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος επιστροφής του σε εσάς βαρύνει εσάς.

* Σε περίπτωση που η παραγγελία σας επιστρέψει στην εταιρεία ή για οποιονδήποτε λόγο καθυστέρησης, απο δική σας υπαιτιότητα, έχει επιπλέον χρεώσεις, οι χρεώσεις αυτές καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη. Αυτά ισχύουν αν έχει γίνει αποστολή ενημερωτικού μηνύματος από οποιοδήποτε μέσω επικοινωνίας ή αν έχει υπάρξει προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας από πλευράς της εταιρείας ή της εταιρείας κούριερ. Ομοίως, θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις του παραλήπτη αν στην πορεία εκτέλεσης της αποστολής της παραγγελίας αλλάξει η τοποθεσία ή ο τρόπος παράδοσης επιφέροντας έτσι επιπλέον χρέωση από την εταιρεία κούριερ.

Για την εγγύηση των προϊόντων είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς καθώς και της αστυνομικής σας ταυτότητας αν ζητηθεί από τα γραφεία μας. 

 

8. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Unique Nail Cosmetics έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ώστε να συμμορφώνεται με τον Κανονισμό EE 2016/679 (GDPR compliant). Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας

για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παραχωρούνται για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας.

Στην ισχύουσα μορφή του ο Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θέτει μια απαράβατη προϋπόθεση για τη χρήση των δεδομένων και των metadata* των ηλεκτρονικών επικοινωνιών των υποκειμένων: τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη για την αξιοποίηση των πληροφοριών για έναν συγκεκριμένο δηλωμένο σκοπό.

Για την επίλυση τυχόν αποριών σας, σχετικά με τον κανονισμό GDPR ή την εφαρμογή του στο ηλεκτρονικό μας, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα (email) με το ερώτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@unique–cososmetics.com

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, δείτε στην ιστοσελίδα μας. 

 

 1. Όροι χρήσης.

   

Προτρέπουμε τους χρήστες και τους επισκέπτες του παρόντος Site να διαβάζουν τους όρους χρήσης και εφόσον συμφωνούν με αυτούς, να προχωρούν σε περαιτέρω χρήση του.

 

 1. Τροποποιήσεις όρων χρήσης.

   

Ο χρήστης-επισκέπτης του παρόντος κατανοεί και συμφωνεί ότι οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Συνιστούμε στους επισκέπτες να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους χρήσης.

 

 1. Αρμοδιότητα Δικαστηρίων.

   

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει εξ αιτίας ή εξ αφορμής συναλλαγής και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση

μεταξύ του Unique Nail Cosmetics και του Πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.