Το HYBRID POLYMER (ACRYL-GEL) της UNIQUE NAILS
είναι προϊόν άριστης ποιότητας που παράγεται σε προσεκτικά επιλεγμένο εργοστάσιο παραγωγής στην Αμερική.

Παρασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών των ΗΠΑ, αλλά και της Πολιτείας του Όρεγκον.
Πλήρης φάκελος με τα συστατικά και το Marerial Safety Data Sheet είναι κατατεθειμένος στον ΕΟΦ προκειμένου να εγκριθεί η εισαγωγή του.

Είναι υλικό 21-FREE, CRUELTY FREE και VEGAN και υπάρχει πρωτόκολλο παρακολούθησης και των πρώτων υλών προς το εργοστάσιο παραγωγής.

Υπεύθυνος για τον έλεγχο της παραγωγής και των συστατικών του είναι ο
Ανδρέας Χαϊκάλης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Τεχνολόγος Καλλυντικών

Υλικό σχεδιασμένο αποκλειστικά από την Αγγελίνα Ιωσηφίδου ούτως ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τεχνιτριών, αλλά και να δίνει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για υπέροχες δημιουργίες για τις πελάτισσές σας.

Έχει πολύ ήπια μυρωδιά και είναι τόσο πυκνόρρευστο όσο χρειάζεται ώστε να σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και να χτίζετε το υλικό σας με χαρακτηριστική ευκολία.

×× Δεν χρειάζεται κανένα “ειδικό” υγρό για την εφαρμογή του, παρά μόνο ένα οποιοδήποτε υγρό το οποίο αποτρέπει το υλικό από το να προσκολληθεί στο πινέλο εφαρμογής. Είτε λοσιόν, είτε cleaner, είτε οινόπνευμα, είτε και νερό.

Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας υβριδικό σύστημα, που σε συνδυασμό με τα υγρά προετοιμασίας (PRIMER και BONDER), την κατάλληλη BASE COAT, το GEL POLISH και το TOP COAT της UNIQUE NAILS, εφαρμόζεται πολύ εύκολα ακόμη και από αρχάριες τεχνίτριες.

Η ιδιότητά του να εφαρμόζεται με την άνεση ενός GEL αλλά να έχει τις ιδιότητες ενός ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ το έχουν αναγάγει σε ένα πολύ δημοφιλές υλικό το οποίο έχει βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη του επαγγέλματος.

×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ενα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.

×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των υλικών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.

Η εφαρμογή του HYBRID POLYMER της UNIQUE NAILS πρέπει να συνδυάζεται με τα υλικά προετοιμασίας, τα BASE COAT, τα GEL POLISH και τα TOP COAT της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτα ορθή εφαρμογή τους και να απολαμβάνουν οι πελάτισσές σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απόλυτο αποτέλεσμα τόσο σε πρόσφυση και αντοχή όσο και σε εμφάνιση.
Όποια εφαρμογή του έχει γίνει σε συνδυασμό με υλικά άλλων εταιρειών δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μη συμβατότητας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η εταιρεία από συναδέλφους τεχνίτριες.
Παρ’ όλα αυτά, αν η εφαρμογή του γίνεται με υλικά άλλων εταιρειών, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο από την UNIQUE NAILS και γίνεται με ατομική σας ευθύνη.

Το HYBRID POLYMER της UNIQUE NAILS πολυμερίζεται σε επαγγελματικές συσκευές πολυμερισμού με LED σε 60’’ και με UV σε 120’’.

Διατίθεται μόνο σε βαζάκι ώστε να ελέγχεται πάντοτε η ποσότητά του και να μην χάνεται καθόλου υλικό.

Διατίθενται μόνο για επαγγελματική χρήση.

Made in USA

Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.

Αγγελίνα Ιωσηφίδου