Το GEL SYSTEM της UNIQUE NAILS
αποτελείται από προϊόντα άριστης ποιότητας που παράγονται σε προσεκτικά επιλεγμένο εργοστάσιο παραγωγής στην Αμερική.
 
Παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών των ΗΠΑ, αλλά και της Πολιτείας του Όρεγκον.
Πλήρης φάκελος με τα συστατικά και τα Marerial Safety Data Sheet είναι κατατεθειμένος στον ΕΟΦ προκειμένου να εγκριθεί η εισαγωγή τους.

Είναι υλικά 21-FREE, CRUELTY FREE και VEGAN και υπάρχει πρωτόκολλο παρακολούθησης και των πρώτων υλών προς το εργοστάσιο παραγωγής.

Υπεύθυνος για τον έλεγχο της παραγωγής και των συστατικών τους είναι ο
Ανδρέας Χαϊκάλης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Τεχνολόγος Καλλυντικών

Υλικά σχεδιασμένα αποκλειστικά από την Αγγελίνα Ιωσηφίδου ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τεχνιτριών, αλλά και να δίνουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για υπέροχες δημιουργίες για τις πελάτισσές σας.

Έχουν πολύ ήπια μυρωδιά και είναι τόσο πυκνόρρευστα όσο χρειάζεται ώστε να σας επιτρέπεται να εργάζεστε με άνεση και να χτίζετε το υλικό σας με χαρακτηριστική ευκολία.
×× Έχουν ειδική NON HEAT FORMULA ώστε να μην εκλύεται μεγάλη θερμότητα κατά τον πολυμερισμό.

Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας υλικά, που σε συνδυασμό με τα υγρά προετοιμασίας (PRIMER και BONDER),την κατάλληλη BASE COAT, το GEL POLISH και το TOP COAT της UNIQUE NAILS, εφαρμόζονται πολύ εύκολα ακόμη και από αρχάριες τεχνίτριες.

×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ενα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.

×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των υλικών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.

Η εφαρμογή των υλικών του GEL SYSTEM της UNIQUE NAILS πρέπει να συνδυάζεται με τα υλικά προετοιμασίας, τα BASE COAT, τα GEL POLISH και τα TOP COAT της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτα ορθή εφαρμογή τους και να απολαμβάνουν οι πελάτισσές σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απόλυτο αποτέλεσμα τόσο σε πρόσφυση και αντοχή όσο και σε εμφάνιση.
Όποια εφαρμογή τους έχει γίνει σε συνδυασμό με υλικά άλλων εταιρειών δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μη συμβατότητας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η εταιρεία από συναδέλφους τεχνίτριες.
Παρ’ όλα αυτά, αν η εφαρμογή τους γίνεται με υλικά άλλων εταιρειών, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο από την UNIQUE NAILS και γίνεται με ατομική σας ευθύνη.

Τα GEL της UNIQUE NAILS πολυμερίζονται σε επαγγελματικές συσκευές πολυμερισμού με LED σε 60’’ και με UV σε 120’’.

Διατίθενται μόνο για επαγγελματική χρήση.

Made in USA

Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.

Αγγελίνα Ιωσηφίδου