Τα PREMIUM LINE GEL POLISH της UNIQUE NAILS
είναι προϊόντα άριστης ποιότητας που παράγονται σε προσεκτικά επιλεγμένο εργοστάσιο παραγωγής στην Γερμανία.
Παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών της Γερμανίας και της ΕΕ.
Πλήρης φάκελος με τα συστατικά και τα Marerial Safety Data Sheet είναι κατατεθειμένος στον ΕΟΦ προκειμένου να εγκριθεί η εισαγωγή τους.
Είναι υλικά 21-FREE, CRUELTY FREE και VEGAN και υπάρχει πρωτόκολλο παρακολούθησης και των πρώτων υλών προς το εργοστάσιο παραγωγής.
Υπεύθυνος για τον έλεγχο της παραγωγής και των συστατικών τους είναι ο
Ανδρέας Χαϊκάλης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Τεχνολόγος Καλλυντικών

 

Υλικά σχεδιασμένα αποκλειστικά από την Αγγελίνα Ιωσηφίδου ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τεχνιτριών, αλλά και να δίνουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για υπέροχες δημιουργίες για τις πελάτισσές σας.
Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε χρωστική ουσία προκειμένου η εφαρμογή τους να γίνεται πιο γρήγορα και εύκολα ώστε να διευκολύνεται η εργασία σας και να μειώνεται ο χρόνος εφαρμογής τους, γεγονός που τα καθιστά πολύ οικονομικά καθώς στα περισσότερα χρώματα μία λεπτή στρώση αρκεί για να έχετε πλήρη κάλυψη και ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Έχουν μεστή, βελούδινη υφή, με πολύ ήπια μυρωδιά και είναι τόσο πυκνόρρευστα όσο χρειάζεται ώστε να μην “τρέχουν”. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόζετε υλικό και στα πέντε νύχια με άνεση πριν τοποθετηθεί το χέρι στην συσκευή πολυμερισμού.
Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας Gel Polish Soak Off (ημιμόνιμο) σύστημα, που σε συνδυασμό με τα υγρά προετοιμασίας (PRIMER και BONDER), την κατάλληλη ανά περίπτωση BASE COAT και το επιθυμητό από την πελάτισσα TOP COAT της UNIQUE NAILS,εφαρμόζονται πολύ εύκολα ακόμη και από αρχάριες τεχνίτριες.
×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ένα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.
×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των υλικών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.
Η εφαρμογή των προϊόντων της UNIQUE NAILS πρέπει να συνδυάζεται με τα υλικά προετοιμασίας, τα BASE COAT και τα TOP COAT της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτα ορθή εφαρμογή τους και να απολαμβάνουν οι πελάτισσές σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απόλυτο αποτέλεσμα τόσο σε πρόσφυση και αντοχή όσο και σε εμφάνιση.
Όποια εφαρμογή τους έχει γίνει σε συνδυασμό με υλικά άλλων εταιρειών δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μη συμβατότητας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η εταιρεία από συναδέλφους τεχνίτριες.
Παρ’ όλα αυτά, αν η εφαρμογή τους γίνεται με υλικά άλλων εταιρειών, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο από την UNIQUE NAILS και γίνεται με ατομική σας ευθύνη.
Τα Gel Polish της UNIQUE NAILS πολυμερίζονται σε επαγγελματικές συσκευές πολυμερισμού με LED σε 60’’ και με UV σε 120’’.
Διατίθενται μόνο για επαγγελματική χρήση σε μία υπέροχη γκάμα χρωμάτων που ξεπερνούν τα 350 και στην οποία προστίθενται νέες κολεξιόν κάθε σεζόν ώστε να καλύπτονται όλες σας οι απαιτήσεις, όλες οι νέες τάσεις αλλά και να δημιουργούνται καινούργιες! 
×× Για την καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των υλικών μας έχουμε επιλέξει την άριστη ποιότητα πινέλου από τον διεθνή οίκο εξειδικευμένων εφαρμογών της DUPONT.
Έχει επιλεγεί πινέλο με υψηλής ποιότητας nylon τρίχα σε οβάλ σχήμα που εξυπηρετεί στο να γίνεται η εφαρμογή του υλικού με ελάχιστες κινήσεις και κυρίως κοντά στα επωνύχια.
* Λόγω τυπογραφικού λάθους, κάποιες συσκευασίες Gel Polish των 15ml αναγράφουν εσφαλμένα 10ml.
 
ΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ!

 

Made in Germany
Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.
Αγγελίνα Ιωσηφίδου