Τα BASE COAT της UNIQUE NAILS
είναι προϊόντα άριστης ποιότητας που παράγονται σε προσεκτικά επιλεγμένο εργοστάσιο παραγωγής στην Γερμανία.
Παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών της Γερμανίας και της ΕΕ.
Πλήρης φάκελος με τα συστατικά και τα Marerial Safety Data Sheet είναι κατατεθειμένος στον ΕΟΦ προκειμένου να εγκριθεί η εισαγωγή τους.
Είναι υλικά 21-FREE, CRUELTY FREE και VEGAN και υπάρχει πρωτόκολλο παρακολούθησης και των πρώτων υλών προς το εργοστάσιο παραγωγής.
Υπεύθυνος για τον έλεγχο της παραγωγής και των συστατικών τους είναι ο
Ανδρέας Χαϊκάλης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Τεχνολόγος Καλλυντικών

 

Υλικά σχεδιασμένα αποκλειστικά από την Αγγελίνα Ιωσηφίδου ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τεχνιτριών, αλλά και να δίνουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για υπέροχες δημιουργίες για τις πελάτισσές σας.
Έχουν μεστή, βελούδινη υφή, με πολύ ήπια μυρωδιά και είναι τόσο πυκνόρρευστα όσο χρειάζεται ώστε να μην “τρέχουν”. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόζετε υλικό και στα πέντε νύχια με άνεση πριν τοποθετηθεί το χέρι στην συσκευή πολυμερισμού.
Η βάση, όπως και τα υγρά προετοιμασίας, είναι υποχρεωτική για να γίνει μια σωστή εφαρμογή των υλικών μας.
Η βάση εφαρμόζεται μετά το primer ή/και το bonder και είναι αυτή που θα δώσει και το σωστό σχήμα και την διάρκεια που θέλουμε.
×× LIGHT BASE
Μία υπέροχη, στην υφή και εφαρμογή της, απλή, πολυχρηστική βάση.
Εφαρμόζεται πάντοτε πριν από το GEL POLISH, το GEL, το HYBRID POLYMER ή την REPAIR BASE.
×× PREMIUM RESIN BASE
Μία εξαιρετική βάση συνθετικής πολυρητίνης.
Ένα παχύρευστο υλικό που δίνει τέλεια συγκόλληση και αντοχή!
Παχύρρευστη, ελαστική βάση κατάλληλη για την ενίσχυση ΦΥΣΙΚΟΥ νυχιού. Προσδίδει καλύτερη αντοχή στην διάρκεια του ημιμόνιμου, αλλά και ένα τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα!
Βοηθά στο να αποφευχθούν σπασίματα, ραγίσματα, φουσκώματα, αποκολλήσεις.
×× REPAIR BASE
Μία σκληρή, ανθεκτική βάση που είναι μίξη παχύρρευστης βάσης με ίνες ακρυλικού.
Με την εφαρμογή της αποφεύγονται σπασίματα ακόμη και σε μακριά νύχια ή και πιο “μαλακά” νύχια.
Μία βάση με διαφορετικό ιξώδες και με πιο ισχυρή πρόσφυση για νύχια με έντονη εφίδρωση ή σε άτομα με θυρεοειδή ή ορμονικές διαταραχές.
Είναι ένα τέλειο υλικό για να διορθωθούν ατέλειες, όπως η ανοδικότατα ενός νυχιού ή εάν είναι γαμψό.
Εφαρμόζεται και για “μπάλωμα” σε σπασίματα.
Σημείωση:
Τα “σκληρά” υλικά θέλουν μία βάση λεπτόρρευστη για πιο ασφαλή συγκόλληση. Οπότε η REPAIR BASE πρέπει να εφαρμοστεί αφού πρώτα έχει γίνει εφαρμογή της LIGHT BASE της UNIQUE NAILS.
Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας υλικά, που σε συνδυασμό με τα υγρά προετοιμασίας (PRIMER και BONDER), τα GEL POLISH και το επιθυμητό από την πελάτισσα TOP COAT της UNIQUE NAILS,εφαρμόζονται πολύ εύκολα ακομη και από αρχάριες τεχνίτριες.
×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ενα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.
×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των νυχιών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.
Η εφαρμογή των βάσεων της UNIQUE NAILS πρέπει να συνδυάζεται με τα υλικά προετοιμασίας, τα GEL POLISH και τα TOP COAT της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτα ορθή εφαρμογή τους και να απολαμβάνουν οι πελάτισσές σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απόλυτο αποτέλεσμα τόσο σε πρόσφυση και αντοχή όσο και σε εμφάνιση.
Όποια εφαρμογή τους έχει γίνει σε συνδυασμό με υλικά άλλων εταιρειών δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μη συμβατότητας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η εταιρεία από συναδέλφους τεχνίτριες.
Παρ’ όλα αυτά, αν η εφαρμογή τους γίνεται με υλικά άλλων εταιρειών, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο από την UNIQUE NAILS και γίνεται με ατομική σας ευθύνη.
Τα BASE COAT της UNIQUE NAILS πολυμερίζονται σε επαγγελματικές συσκευές πολυμερισμού με LED σε 60’’ και με UV σε 120’’.
×× Για την καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των υλικών μας έχουμε επιλέξει την άριστη ποιότητα πινέλου από τον διεθνή οίκο εξειδικευμένων εφαρμογών της DUPONT.
Έχει επιλεγεί πινέλο με υψηλής ποιότητας nylon τρίχα σε οβάλ σχήμα που εξυπηρετεί στο να γίνεται η εφαρμογή του υλικού με ελάχιστες κινήσεις και κυρίως κοντά στα επωνύχια.
Διατίθενται μόνο για επαγγελματική χρήση

 

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

 

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αφαίρεσης υλικού από το νύχι είναι με τροχό.
Επιλέγουμε την κατάλληλη φρέζα και με απόλυτη προσοχή ώστε να μην προκαλέσουμε τραυματισμό στα επωνύχια ή στην ονυχαία πλάκα, αφαιρούμε τα υλικά μας.
×× Θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουμε εκπαιδευτεί σωστά στην χρήση του τροχού και στην επιλογή και χρήση των κατάλληλων φρεζών.
×× ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΣΕΤΟΝ
διαφυλάττοντας την υγεία και την ασφάλεια της πελάτισσας και την δική μας, τόσο από την επαφή με το υλικό, όσο και από τις αναθυμιάσεις.
Made in Germany
Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.
Αγγελίνα Ιωσηφίδου