Τα προϊόντα μας απευθύνονται αυστηρά και αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κλάδου, οπότε ο τιμοκατάλογός μας είναι χονδρικής πώλησης και όχι λιανικής, είτε το παραστατικό που εκδίδεται είναι απλή απόδειξη είτε τιμολόγιο και, φυσικά, ανεξαρτήτου ποσότητας.

Εκπτώσεις ή προσφορές υφίστανται μόνο σε περιπτώσεις μεγάλων παραγγελιών, οπότε θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε τον συνεργάτη που σας εξυπηρετεί.

Οι παραγγελίες λαμβάνονται είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα μας, είτε μέσω μηνυμάτων στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram. 

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε ειδικές περιπτώσεις ενημερώνεστε για την όποια καθυστέρηση μπορεί να προκύψει.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Με αγορές άνω των 65 ευρώ συν ΦΠΑ τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Σε περιπτώσεις εκπτώσεων ή/και προσφορών τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής είναι δωρεάν με αγορές άνω των 120 ευρώ συν ΦΠΑ.

Οι αποστολές προς Κύπρο και χώρες του εξωτερικού γίνονται πάντοτε σε συνεννόηση μαζί σας για τον τρόπο αποστολής. Το κόστος βαρύνει πάντοτε εσάς.

Η πληρωμή γίνεται:

  1. Με αντικαταβολή στον ταχυμεταφορέα
  2. Με τραπεζική κατάθεση σε εταιρικό μας λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω SMS/Email για να προχωρήσετε στην κατάθεση και να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβασμάτων από άλλες τράπεζες όλα τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη (επιλογή OUR).

    Δέσμευση προϊόντων Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που σας ειδοποιούμε ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

  3. Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε Πληρωμή και Παραλαβή από κατάστημα. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ενημερώνεστε ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή.
  4. Με Pay Pal. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με Pay Pal, μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω SMS/email για να προχωρήσετε στην μεταφορά των χρημάτων μέσω του λογαριασμού σας στο Pay Pal  και να σας αποσταλεί η παραγγελία σας.
  5. Πληρωμή με κάρτα κατά την παράδοση. Πληρώνετε με κάρτα στον διανομέα την ώρα που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Η δυνατότητα αυτού του τρόπου πληρωμής εξαρτάται από το υποκατάστημα courier της εταιρείας courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Tο κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι 5 ευρώ.