Τα υλικά προετοιμασίας της UNIQUE NAILS
είναι προϊόντα άριστης ποιότητας που παράγονται σε προσεκτικά επιλεγμένο εργοστάσιο παραγωγής στο Όρεγκον των ΗΠΑ.
 
Παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών των ΗΠΑ, αλλά και της Πολιτείας του Όρεγκον.
Πλήρης φάκελος με τα συστατικά και τα Marerial Safety Data Sheet είναι κατατεθειμένος στον ΕΟΦ προκειμένου να εγκριθεί η εισαγωγή τους.

Είναι υλικά 21-FREE, CRUELTY FREE και VEGAN και υπάρχει πρωτόκολλο παρακολούθησης και των πρώτων υλών προς το εργοστάσιο παραγωγής.

Υπεύθυνος για τον έλεγχο της παραγωγής και των συστατικών τους είναι ο
Ανδρέας Χαϊκάλης
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Τεχνολόγος Καλλυντικών
 
Υλικά σχεδιασμένα αποκλειστικά από την Αγγελίνα Ιωσηφίδου ούτως ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τεχνιτριών, αλλά και να δίνουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για υπέροχες δημιουργίες για τις πελάτισσές σας.

Έχουν πολύ ήπια μυρωδιά και είναι τόσο πυκνόρρευστα όσο χρειάζεται ώστε να μην “τρέχουν”. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόζετε υλικό και στα πέντε νύχια με άνεση χρόνου.

Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας υγρά προετοιμασίας PRIMER και BONDER, τα οποία προετοιμάζουν κατάλληλα την ονυχαία πλάκα ώστε να συγκολληθεί απόλυτα και με ασφάλεια η κατάλληλη ανά περίπτωση BASE COAT, μετά το επιθυμητό GEL POLISH και τέλος το επιθυμητό από την πελάτισσα TOP COAT της UNIQUE NAILS.
Εφαρμόζονται πολύ εύκολα ακόμη και από αρχάριες τεχνίτριες.

×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ένα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.

×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των υλικών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.

Η εφαρμογή των υλικών προετοιμασίας της UNIQUE NAILS πρέπει να συνδυάζεται με τα BASE COAT, τα GEL POLISH και τα TOP COAT της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτα ορθή εφαρμογή τους και να απολαμβάνουν οι πελάτισσές σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απόλυτο αποτέλεσμα τόσο σε πρόσφυση και αντοχή όσο και σε εμφάνιση.
Όποια εφαρμογή τους έχει γίνει σε συνδυασμό με υλικά άλλων εταιρειών δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μη συμβατότητας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η εταιρεία από συναδέλφους τεχνίτριες.
Παρ’ όλα αυτά, αν η εφαρμογή τους γίνεται με υλικά άλλων εταιρειών, το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο από την UNIQUE NAILS και γίνεται με ατομική σας ευθύνη.

Τα υλικά προετοιμασίας της UNIQUE NAILS διατίθενται μόνο για επαγγελματική χρήση

Στην UNIQUE NAILS έχουμε τα εξής υλικά προετοιμασίας:

AIR BOND

 

Ένα υλικό που έχει ειδική σύσταση ώστε να λειτουργεί σαν συγκολλητικός παράγοντας ανάμεσα στην ονυχαία πλάκα και το BASE COAT, αλλά λειτουργεί και ως PRIMER, δηλαδή προβαίνει και σε αφυδάτωση του φυσικού νυχιού.
×× Στεγνώνει στον αέρα.

ACID PRIMER

 

Ένα PRIMER το οποίο εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί να κάνουμε πιο έντονη αφυδάτωση και όπου παρατηρείται πρόβλημα συγκόλλησης των υλικών με το νύχι.
Το εφαρμόζουμε σε περιπτώσεις όπου έχουμε έντονη εφίδρωση, λιπαρή επιδερμίδα, πελάτισσα που εργάζεται σε υγρό περιβάλλον ή με κάποιο ορμονικό, παθολογικό ή φαρμακευτικό παράγοντα που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε σωστή εφαρμογή με το απλό AIR BOND.
×× Στεγνώνει στον αέρα.

UV/LED ULTRABOND

 

Ένα μοναδικό υλικό το οποίο εφαρμόζουμε για τέλεια συγκόλληση του υλικού με ένα ταλαιπωρημένο φυσικό νύχι. Η σύστασή του, που απαιτεί πολυμερισμό, δίνει ένα απόλυτο αποτέλεσμα σε δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογής των απλών συγκολλητικών υλικών.
Εφαρμόζεται πάντοτε μετά το ACID PRIMER.
×× Πολυμερίζεται σε συσκευή πολυμερισμού σε 60”.

×× Για την καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των υλικών μας έχουμε επιλέξει την άριστη ποιότητα πινέλου από τον διεθνή οίκο εξειδικευμένων εφαρμογών της DUPONT
Έχει επιλεγεί πινέλο με υψηλής ποιότητας nylon τρίχα σε οβάλ σχήμα που εξυπηρετεί στο να γίνεται η εφαρμογή του υλικού με ελάχιστες κινήσεις και κυρίως κοντά στα επωνύχια.
 
Made in USA

Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.

Αγγελίνα Ιωσηφίδου