ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας είναι οι άνθρωποί της. Κάθε βήμα, κάθε επίτευγμα οφείλεται στα άτομα που αποτελούν την οικογένεια της UNIQUE. 
 
Η Αγγελίνα Ιωσηφίδου είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Χαϊκάλη και έχουν δύο παιδιά, τον Αχιλλέα και την Φαιναρέτη.
 
Γεννήθηκε στην Σταυρούπολη της Ρωσίας το 1990.
 
Το 2016 παραδίδει εκπαιδεύσεις Combi Manicure και Manicure μόνο με τροχό ως instructor της Maria Soldatova.
 
Έκτοτε έχει γίνει instructor των Svetlana Baklanova, Anna Ozolina και Ksenia Kupina και έχει εκπαιδευτεί από κορυφαίες (κυρίως) Ρωσίδες και Ουκρανές εκπαιδεύτριες όπως οι:  
 
Vesna Panariti, Julia Gerus, Olga Pugatcheva, Marina Bendiyk, Sandor Mariana, Angelina Bazan, Galina Kokovihina, Tatiana Svoboda, Tatiana Kashlaeva, Anastasia Tugasheva, Elena Nosovets κ.α.
 
Παραδίδει εκπαιδεύσεις Gel, Acrygel, Acrylic System, 
με εξειδίκευση σε: 
 
Combi Manicure, Manicure Expert μόνο με τροχό, Salon Shapes, Gel χωρίς λιμάρισμα, Geometry, Russian Peak, Προσωπογραφίες, One Stroke, Zhostovo, Cartoon, 3D Plasteline, Aquarelle, Gel Paint, Γραμμικό, Ombre.
 
—————————————————-
 
Ο Ανδρέας Χαϊκάλης, σύζυγος της Αγγελίνας, είναι Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. 
 
Στα τέλη του 2017 αναλαμβάνει το εμπορικό σκέλος και την γενική διαχείριση της UNIQUE NAILS®.
 
Στο πλευρό της Αγγελίνας δίνει ώθηση στο όραμά της και είναι σημαντικός αρωγός στην επίτευξη των στόχων που τίθενται από κοινού.
 
Κιν.: +30 6936040550
 
——————————————————-
 
Η Μαρία Αγκαζαριάν, τεχνίτρια και απόφοιτος τμήματος αισθητικής είναι υπεύθυνη για  την γραμματειακή υποστήριξη και την εξυπηρέτηση πελατών καθώς με τις επικοινωνιακές τις ικανότητες και τις γνώσεις της παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση και λύνει κάθε σας απορία.
 
—————————————————–
 
Η Εμμανουέλα Ράπτη, τεχνίτρια και απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, είναι υπεύθυνη χονδρικής πώλησης. Με το ήθος και την σοβαρότητά της έχει καταφέρει να κρατά σε οργάνωση τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του τμήματος.
 
—————————————————–
 
Η Μαρίνα Μελικίδου, τεχνίτρια και απόφοιτος  τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρείας. Με τις φρέσκες της ιδέες και το δημιουργικό της πνεύμα συμβάλει ενεργά στην εμπορική προώθηση της UNIQUE.
 
—————————————————-
 
Η Μαρία Μούρτου, τεχνίτρια και απόφοιτη ονυχοπλαστικής και μακιγιάζ,
έχει ενταχθεί στο τμήμα πωλήσεων και με την οργανωτικότητα που την διακρίνει συμβάλει ενεργά στην ανέλιξη της εταιρίας.


e-mail: sales@unique-cosmetics.com
 
—————————————————-

Η Δήμητρα Ατματσίδου τεχνίτρια και απόφοιτη ονυχοπλαστικής, μακιγιάζ και αισθητικής τέχνης,
έχει ενταχθεί στο τμήμα λιανικών πωλήσεων της εταιρείας και με την έμφυτη ευγένεια και την εξυπηρετικότητα που την διακρίνει έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

e-mail: sales@unique-cosmetics.com
 
—————————————————-