Η UNIQUE NAILS® είναι μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της Αισθητικής Άνω και Κάτω Άκρων παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

Ο βασικός βραχίονας της εταιρείας είναι η Angelina Iosifidou Academy με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης ανωτάτου επιπέδου. Η φιλοσοφία της μοναδικής, κατά τα Ρώσικα πρότυπα, Ακαδημίας μας έχει βασιστεί στις αρχές της διά βίου εκπαίδευσης.

 

Το όραμά μας είναι η διαρκής εξέλιξη και η ανάδειξη του επαγγέλματος ως τέχνη.

 

Σε ένα περιβάλλον όπου η εκπαίδευση είναι προσβάσιμη από όλους και όπου νέες τεχνικές αναπτύσσονται διαρκώς η Αγγελίνα Ιωσηφίδου διαπρέπει καθώς αποτελεί μία από τις πολύ ελάχιστες πηγές παραγωγής γνώσης και νέων τεχνικών.

 

Ο δεύτερος βραχίονας της εταιρείας είναι η UNIQUE Nail Cosmetics® με αντικείμενο την παραγωγή, εισαγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών, εργαλείων, ειδών και εξοπλισμού ονυχοπλαστικής.

Τα προϊόντα μας παράγονται σε Ελλάδα, Αμερική, Ρωσία, Ουκρανία, Λιθουανία, Γερμανία και Κορέα και όλα επιλέγονται και σχεδιάζονται με γνώμονα την εξειδίκευση και την ποιότητά τους.

 

Έχουμε καταφέρει, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την είσοδό μας στον κλάδο, να εδραιωθούμε και να καθιερωθούμε ως μία εταιρεία το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και την ΕΓΓΥΗΣΗ.

 

Οι συνάδελφοι που μας εμπιστεύονται γνωρίζουν πολύ καλά πως ό,τι επιλέξουν από εμάς είναι ελεγμένο, εγγυημένο και άριστο ποιοτικά!

 

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!
Καλή σας περιήγηση στον ιστότοπό μας.