ΕΦΑΡΜΟΓΗ GEL POLISH SYSTEM της UNIQUE NAILS
 
×× Η εφαρμογή των υλικών της UNIQUE NAILS γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από επαγγελματίες.
×× Τηρούμε πάντοτε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας, την δική μας και των οικείων μας.

1. Κάνουμε ένα ασφαλές, επιμελές και προσεγμένο μανικιούρ ή πεντικιούρ αφαιρώντας παρωνύχια και νεκρούς ιστούς από τα επωνύχια.
×× Σε περίπτωση που επιθυμούμε να κάνουμε χρήση τροχού θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουμε εκπαιδευτεί σωστά στην χρήση του και στην επιλογή και χρήση των κατάλληλων φρεζών.

2. Διασφαλίζουμε ώστε να είναι απολύτως καθαρή, αφυδατωμένη και ελαφρώς αγριεμένη με buffer η ονυχαία πλάκα.
Για μία απλή αφυδάτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλκοολούχα λοσιόν 70⁰ χωρίς προσθήκη γλυκερίνης ή ελαίων.
×× ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΣΕΤΟΝ διαφυλάτοντας την υγεία και την ασφάλεια της πελάτισσας και την δική μας, τόσο από την επαφή με το υλικό, όσο και από τις αναθυμιάσεις.

3. Εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση AIR BOND  της UNIQUE NAILS σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με προσοχή, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή του υλικού μας με τα επωνύχια και τις πλαϊνές πτυχές του νυχιού.
Με το AIR BOND της UNIQUE NAILS διασφαλίζουμε την αφυδάτωση της ονυχαίας πλάκας και την προετοιμασία της ώστε να πετύχουμε την απόλυτη συγκόλλησή της με την βάση του υλικού μας.
×× Το AIR BOND της UNIQUE NAILS έχει ειδική σύσταση και λειτουργεί και ως PRIMER.
Το AIR BOND στεγνώνει στον αέρα σε μερικά δευτερόλεπτα.
×× Σε ειδικές περιπτώσεις, και μόνο αν το κρίνει η τεχνίτρια, εφαρμόζεται μία λεπτή στρώση ACID PRIMER της UNIQUE NAILS σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με προσοχή, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή του υλικού μας με τα επωνύχια και τις πλαϊνές πτυχές του νυχιού.
Το ACID PRIMER βοηθά στην αφυδάτωση της πλάκας και στην προετοιμασία της για την σωστή εφαρμογή των υλικών μας.
Το ACID PRIMER στεγνώνει στον αέρα εντός μερικών δευτερολέπτων.
×× Μετά το ACID PRIMER εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση UV/LED ULTRABOND της UNIQUE NAILS
×× Το UV/LED ULTRABOND της UNIQUE NAILS εφαρμόζεται σε όποια ονυχαία πλάκα επιθυμούμε να έχουμε ισχυρή συγκόλληση.
Είναι ένα υλικό το οποίο πολυμερίζεται σε συσκευή πολυμερισμού LED σε 60” η σε UV για 120” και είναι ένας πολύ ισχυρός δεσμός για τα υλικά μας. Μας προσφέρει πιο σίγουρη, ασφαλή και σταθερή εφαρμογή.

4. Εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση BASE COAT της UNIQUE NAILS ανάλογα με την περίπτωση, επιλέγοντας μια από τις ΕΝΤΕΚΑ ΒΑΣΕΙΣ που διαθέτει η εταιρεία, στο υλικό και την απόχρωση που επιθυμούμε.
Πολυμερίζουμε σε συσκευή πολυμερισμού LED για 60’’ ή σε UV για 120’’.

5. Εφαρμόζουμε μια λεπτή στρώση από το GEL POLISH της UNIQUE NAILS  της επιλογής μας.
Πολυμερίζουμε σε συσκευή πολυμερισμού LED για 60’’ ή σε UV για 120’’.
×× Αν επιθυμούμε ή αν σε συγκεκριμένες αποχρώσεις χρειάζεται, εφαρμόζουμε δεύτερη λεπτή στρώση από το GEL POLISH.
Πολυμερίζουμε σε συσκευή πολυμερισμού LED για 60’’ ή σε UV για 120’’.

6. Εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση TOP COAT  της UNIQUE NAILS επιλέγοντας από τα ΕΙΚΟΣΙ  διαφορετικα TOP COAT που διαθέτει η εταιρεία.
Πολυμερίζουμε σε συσκευή πολυμερισμού LED για 60’’ ή σε UV για 120’’.
×× Αν εφαρμόσουμε TOP COAT με κολλώδη ουσία, θα πρέπει στο τέλος να την απομακρύνουμε με Cleaner ή με απλή αλκοολούχα λοσιόν 70⁰ χωρίς προσθήκη γλυκερίνης ή ελαίων.
×× Αν εφαρμόσουμε TOP NON WIPE θα χρειαστεί να περιμένουμε για ένα περίπου λεπτό μετά τον πολυμερισμό ώστε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα που περιμένουμε. Απαιτείται να έρθει το υλικό σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να δείξει τις ιδιότητές του.
×× Για την καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των υλικών μας έχουμε επιλέξει την άριστη ποιότητα πινέλου από τον διεθνή οίκο εξειδικευμένων εφαρμογών της DUPONT
Έχει επιλεγεί πινέλο με υψηλής ποιότητας nylon τρίχα σε οβάλ σχήμα που εξυπηρετεί στο να γίνεται η εφαρμογή του υλικού με ελάχιστες κινήσεις και κυρίως κοντά στα επωνύχια.
×× Η σωστή εφαρμογή δίνει ένα άψογο αποτέλεσμα με εγγυημένη διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων.
×× Η αφαίρεση ή συντήρηση των υλικών προτείνεται να γίνεται το αργότερο στις ΤΡΕΙΣ εβδομάδες  προκειμένου να υπάρχει πλήρης και έγκαιρος έλεγχος της υγείας του νυχιού το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της υγείας της πελάτισσας.
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ.
Ο ενδεδειγμένος τρόπος αφαίρεσης υλικού από το νύχι είναι με τροχό.
Επιλέγουμε την κατάλληλη φρέζα και με απόλυτη προσοχή ώστε να μην προκαλέσουμε τραυματισμό στα επωνύχια ή στην ονυχαία πλάκα, αφαιρούμε τα υλικά μας.
×× Θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουμε εκπαιδευτεί σωστά στην χρήση του τροχού και στην επιλογή και χρήση των κατάλληλων φρεζών.
×× ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΣΕΤΟΝ διαφυλάτοντας την υγεία και την ασφάλεια της πελάτισσας και την δική μας, τόσο από την επαφή με το υλικό, όσο και από τις αναθυμιάσεις.
Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.

Αγγελίνα Ιωσηφίδου