ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ακαδημία Unique Νail Studies® by Angelina Iosifidou

Η Unique Nail Studies®, ως πρότυπος Ακαδημία, προσφέρει εκπαιδεύσεις υψηλών απαιτήσεων στους τομείς manicure, τεχνιτών νυχιών και nail art.

Αγγελίνα Ιωσηφίδου είναι από τις πλέον ολοκληρωμένες και καταξιωμένες εκπαιδεύτριες, καθώς έχει εκπαιδευτεί από κορυφαία ονόματα του εξωτερικού σε όλη την γκάμα των πεδίων του κλάδου. Instructor μεγάλων σχολών Ρωσίας και Ουκρανίας και με αποκλειστικά δικά της προγράμματα, διδάσκει με μοναδική μεταδοτικότητα και υπομονή ώστε να σε μάθει ΣΩΣΤΑ όλες τις νέες τεχνικές.

Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες. Τμήματα ολιγομελή για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες εκπαιδευτές. 

Η UNIQUE Nail Studies® απευθύνεται σε άτομα με όραμα και δίψα για μάθηση, σε τεχνίτες που κυνηγούν με πάθος το όνειρό τους να διακριθούν σε έναν κλάδο μεγάλων απαιτήσεων.

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται πάντοτε με εκτενές θεωρητικό σκέλος και με πολλή πρακτική. Οποιοσδήποτε συνάδελφος επιθυμεί έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει εκ νέου την ίδια εκπαίδευση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ώστε να κάνει όση πρακτική χρειάζεται.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Αγγελίνας Ιωσηφίδου, έχουν δομηθεί και εξελιχθεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της παροχής salon και διδάσκονται από την ίδια ή από εξειδικευμένο συνεργάτη.

Θεματολογία (αντικείμενα) εκπαιδεύσεων:

Combi Manicure, Express Manicure (μόνο με τροχό), Perfect Manicure, Manicure Expert, Dry Pedicure

(Τεχνικές βάσει των ρώσικων προτύπων)

Gel System, Acrylic System, New Shapes (Hybrid Polymer System),  Salon Shapes, Geometry, Russian Peak, Gel Expert Salon Perfection, Express Salon Nails

(Εκπαιδεύσεις με χτίσιμο στα σχήματα salon και για γρήγορη παροχή) 

Art French, Russian Almond

(Εκπαιδεύσεις για extreme shapes)

3D Sculpture Flowers, Flower Essence, One Stroke, Artistic, Spring Collection, 

Tattoo Art, Ombré & Designs, Linear Collection, Sweet Harmony, Bridal Designs, Face Painting, Melody, Valentine’s Toys, Be My Candy, Play Cartoon, Gel Paint Aqua, Graphic Style, Organza, Oil Designs κ.α.

(Nail Art εκπαιδεύσεις για ιδιαίτερα σχέδια, σχήματα και τεχνοτροπίες)

Η ομάδα τής Αγγελίνας θα σε καθοδηγήσει σωστά και υπεύθυνα να επιλέξεις το αντικείμενο που σου χρειάζεται.

Ας αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που δημιουργείς!

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ

Για την κράτηση θέσης σε σεμινάριο που διεξάγεται σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη απαιτείται προκαταβολή που αντιστοιχεί στο 30% του κόστους του σεμιναρίου.

Η εξόφληση του υπολοίπου γίνεται την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης και προ της ενάρξεως αυτής.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παρευρεθείτε στην εκπαίδευση η προκαταβολή μένει παρακαταθήκη για άλλη ημερομηνία για το ίδιο αντικείμενο εκπαίδευσης, μέσα στο επόμενο τετράμηνο.

Για την κράτηση θέσης σε σεμινάριο που διεξάγεται σε οποιαδήποτε άλλη πόλη ή για σεμινάρια από εκπαιδεύτριες του εξωτερικού απαιτείται προκαταβολή που αντιστοιχεί στο 50% του κόστους του σεμιναρίου.

Η εξόφληση γίνεται δύο εβδομάδες προ της διεξαγωγής του.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παρευρεθείτε στην εκπαίδευση η πληρωμή σας χάνεται.

Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνει εντός τριών έως πέντε ημερών (αν μεσολαβεί σαββατοκύριακο) από την ημέρα της επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση που ένα σεμινάριο ακυρωθεί από δική μας υπαιτιότητα, η προκαταβολή επιστρέφεται.

Σε περίπτωση που ένα σεμινάριο αναβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας, όπως θεομηνία, εκλογές, πανδημία κ.λπ., οι πληρωμές τίθενται σε αναμονή μέχρι τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ

Η UNIQUE NAILS® διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει υπεύθυνη δήλωση περί μη χρήσης δεδομένων εκπαίδευσης προς διασφάλιση πνευματικών δικαιωμάτων και συμφερόντων αυτής ή για λογαριασμό τρίτου προσώπου. Η ενημέρωση γίνεται πάντοτε εγκαίρως και προτού δεσμευτεί η θέση για την εκπαίδευση.

Αφορά, κυρίως, σεμινάρια από εκπαιδεύτριες εξωτερικού που λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθώντας να διαφυλάξουν την ακεραιότητα και την αυθεντικότητα των εκπαιδεύσεών τους.