Η οικογένεια της UNIQUE NAILS® έχει μία αξιοθαύμαστη και δυναμική πορεία. Σταθερά επεκτείνεται και εδραιώνεται με τις πλέον γερές βάσεις στον διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο της Αισθητικής. Το μυστικό της πορείας μας δεν είναι άλλο από την ίδια μας την εξειδίκευση. Η σωστή εκπαίδευση, η διαρκής αναζήτηση λύσεων και ο σχεδιασμός προϊόντων είναι η εγγύησή μας.

Η UNIQUE και οι αντιπρόσωποί της δεν αποτελούν απλά έναν προμηθευτή υλικών. Είναι πάντοτε δίπλα στον τεχνίτη και στον επιχειρηματία τους οποίους δεν αντιμετωπίζουν ποτέ ως πελάτες, αλλά ως σημαντικούς συνεργάτες-συναδέλφους. 

Είμαστε δίπλα σας σε συμβουλευτικό, συνεργατικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

  • Για τους αντιπροσώπους μας ισχύουν άκρως ευνοϊκές και συμφέρουσες συνθήκες συνεργασίας, αλλά και πλήρης υποστήριξη σε επιχειρηματικό, συμβουλευτικό και λειτουργικό επίπεδο. Οι ανάγκες των αντιπροσώπων μας είναι θέματα για τα οποία καλούμαστε εμείς να δώσουμε λύσεις!
  • Το σύστημα Franchise απευθύνεται σε τεχνίτες ή απλούς επενδυτές-επιχειρηματίες που έχουν όραμα και ιδέες. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενταχθεί κάποιος στην οικογένεια της UNIQUE και να λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα ενός δυνατού ονόματος του κλάδου. Είτε σας ενδιαφέρει η παροχή υπηρεσιών ομορφιάς, είτε ο κλάδος της εκπαίδευσης, η UNIQUE μπορεί να γίνει το όχημα που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.
  • Ταξιδέψτε με το μυαλό σας στο πιο τρελό σας όνειρο… Τώρα πείτε μας το όνειρό σας και εμείς θα σας το δώσουμε έτοιμο με το κλειδί στο χέρι!

Είτε θέλετε ολοκληρωμένη διαχείριση, είτε στελέχωση και team building, είτε μόνο οικονομική διαχείριση και επιχειρησιακή στρατηγική, η ομάδα της UNIQUE είναι από το μηδέν έως την πλήρη επιτυχία στο πλευρό σας, αξιόπιστα, με σοβαρότητα, συνέπεια και με τιμιότητα! 

Από μία απλή οικονομοτεχνική μελέτη ή ένα ολοκληρωμένο salon concept, έως και pre ή post opening services θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα που θα σας παρουσιαστούν.

Η ομάδα της UNIQUE σε βοηθά να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς!

Επικοινώνησε μαζί μας για τις ιδέες ή τις ανάγκες σου στο:

info@unique-cosmetics.com