ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΡΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ της UNIQUE NAILS

 

×× Η εφαρμογή των υλικών της UNIQUE NAILS γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από επαγγελματίες.
×× Τηρούμε πάντοτε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας, την δική μας και των οικείων μας.
1. Κάνουμε ένα ασφαλές, επιμελές και προσεγμένο μανικιούρ ή πεντικιούρ αφαιρώντας παρωνύχια και νεκρούς ιστούς από τα επωνύχια.
×× Σε περίπτωση που επιθυμούμε να κάνουμε χρήση τροχού θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουμε εκπαιδευτεί σωστά στην χρήση του και στην επιλογή και χρήση των κατάλληλων φρεζών.
2. Διασφαλίζουμε ώστε να είναι απολύτως καθαρή, αφυδατωμένη και ελαφρώς αγριεμένη με buffer η ονυχαία πλάκα.
Για μία απλή αφυδάτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλκοολούχα λοσιόν 70⁰ χωρίς προσθήκη γλυκερίνης ή ελαίων.
×× ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΣΕΤΟΝ διαφυλάττοντας την υγεία και την ασφάλεια της πελάτισσας και την δική μας, τόσο από την επαφή με το υλικό, όσο και από τις αναθυμιάσεις.
3. Εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση AIR BOND της UNIQUE NAILS σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με προσοχή, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή του υλικού μας με τα επωνύχια και τις πλαϊνές πτυχές του νυχιού.
Με το AIR BOND της UNIQUE NAILS διασφαλίζουμε την αφυδάτωση της ονυχαίας πλάκας και την προετοιμασία της ώστε να πετύχουμε την απόλυτη συγκόλλησή της με την βάση του υλικού μας.
×× Το AIR BOND της UNIQUE NAILS έχει ειδική σύσταση και λειτουργεί και ως PRIMER.
Το AIR BOND στεγνώνει στον αέρα σε μερικά δευτερόλεπτα.
×× Σε ειδικές περιπτώσεις, και μόνο αν το κρίνει η τεχνίτρια, εφαρμόζεται μία λεπτή στρώση ACID PRIMER της UNIQUE NAILS σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με προσοχή, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή του υλικού μας με τα επωνύχια και τις πλαϊνές πτυχές του νυχιού.
Το ACID PRIMER βοηθά στην αφυδάτωση της πλάκας και στην προετοιμασία της για την σωστή εφαρμογή των υλικών μας.
Το ACID PRIMER στεγνώνει στον αέρα εντός μερικών δευτερολέπτων.
×× Μετά το ACID PRIMER εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση UV/LED ULTRABOND της UNIQUE NAILS

 

×× Το UV/LED ULTRABOND της UNIQUE NAILS εφαρμόζεται σε όποια ονυχαία πλάκα επιθυμούμε να έχουμε ισχυρή συγκόλληση.
Είναι ένα υλικό το οποίο πολυμερίζεται σε συσκευή πολυμερισμού LED σε 60” η σε UV για 120” και είναι ένας πολύ ισχυρός δεσμός για τα υλικά μας. Μας προσφέρει πιο σίγουρη, ασφαλή και σταθερή εφαρμογή.
×× Για την καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των υλικών μας έχουμε επιλέξει την άριστη ποιότητα πινέλου από τον διεθνή οίκο εξειδικευμένων εφαρμογών της DUPONT.
Έχει επιλεγεί πινέλο με υψηλής ποιότητας nylon τρίχα σε οβάλ σχήμα που εξυπηρετεί στο να γίνεται η εφαρμογή του υλικού με ελάχιστες κινήσεις και κυρίως κοντά στα επωνύχια.
Η ονυχαία πλάκα είναι, πλέον, απολύτως προετοιμασμένη για την εφαρμογή των υλικών μας.
Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλες τις επιλογές μας.
Αγγελίνα Ιωσηφίδου